Semesterschack med nordvästskåningar

Nu i semestertider passar en hel del nordvästskåningar på att stilla sin schackhunger genom att delta i nån turnering.

smlogga2016Gert Lyngsjö Landskrona SK, Åke Westin och Tore Bengtsson deltar i SM som avslutas på söndag. En nyhet finns upplagd innan på denna sida om detta. En summering av deras insatser kommer på söndag eller måndag.

 

 

xtraconopenloggasmall

Eric Nordin spelar sin favoritturnering Xtracon Chess Open som startar imorgon den 23 juli. Tävlingen hette innan Politiken Cup men har i år bytt namn till Xtracon Chess Open efter den nya sponsorn. Nytt namn men med samma kompetenta arrangörsstab med Lars Bech Hansen och  Sigfred “The Moose” Haubro i spetsen borgar för ännu ett gediget arrangemang. I skrivande stund är hela 396 spelare anmälda.

Chess holiday logoSist men inte minst den “nordvästskånska” turneringen i Prag, International Chess Holiday. Varje år deltar många nordvästskåningar i denna turnering. Peter Dalling och Staffan Thomasson deltar alltid så det har jag inte ens kontrollerat att så är fallet i år också. Det är liksom hugget i sten. Kolla tävlingens hemsida på söndag så kan ni se namnen på dom övriga deltagarna ifrån distriktet.

Share